De kerstpakketten trends van 2024

Kerstpakketten Trends van 2024

De afgelopen jaren is er veel veranderd, onder andere door corona. De kerstpakket trends van 2024 focussen zich op maatwerk, verantwoorde producten, innovatie en personalisatie. Bedrijven en organisaties vinden het belangrijk om medewerkers te blijven verrassen, en maatschappelijk verantwoord ondernemen is bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Duurzaamheid en innovatie bieden bedrijven de kans om verrassend en verantwoord uit de hoek te komen. Hieronder geven wij een opsomming van de belangrijkste kerstpakketten trends van 2024.

Duurzame en verantwoorde kerstgeschenken

Dit is een kerstpakketten trend die zich in de jaren na corona heeft doorgezet. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om lokale ondernemers te steunen. Nu de detailhandel minder goed loopt, kunnen bedrijven op deze manier de verkopen van lokale ondernemers stimuleren. Werknemers ontvangen graag geschenken van bedrijven uit de buurt. Wij hebben door het hele land contact met lokale leveranciers en kunnen zo eenvoudig met onze klanten een pakket met lokale geschenken samenstellen. Hierbij kun je denken aan producten met een kleine ecologische voetafdruk, biologisch afbreekbare items en slaafvrije chocolade. Zo hebben wij een ruim assortiment aan duurzame kerstpakketten, miniboxen en geschenken in het assortiment en worden onze pakketten ingepakt bij sociale werkplaatsen.

Een gepersonaliseerd kerstpakket

Een standaard kerstpakket is tegenwoordig niet meer genoeg. Om je collega’s extra te verrassen, kun je een gepersonaliseerde kaart toevoegen aan onze kerstpakketten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een van de geschenken uit het kerstpakket te laten bedrukken met een mooie afbeelding, het logo van je organisatie of een unieke boodschap. Met een zorgvuldig gekozen en gepersonaliseerd kerstpakket laat jouw bedrijf zien dat het extra moeite steekt in de medewerkers. Dit verhoogt de loyaliteit en motivatie van je collega’s.

Bedrijven steunen lokale ondernemers

Dit is een trend die zich in de jaren na corona heeft doorgezet. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om lokale ondernemers te steunen. Nu de detailhandel minder goed loopt, kunnen bedrijven op deze manier de verkopen van lokale ondernemers stimuleren. Werknemers ontvangen graag geschenken van bedrijven uit de buurt. Wij hebben door het hele land contact met lokale leveranciers en kunnen zo eenvoudig met onze klanten een pakket met lokale geschenken samenstellen.

Zelf een maatwerk kerstpakket samenstellen

Het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is een populaire keuze onder bedrijven. Bij More Than Gifts kunnen bedrijven langskomen in de showroom om te kiezen uit onze vele producten met een verhaal. Wij vernieuwen ieder jaar onze selectie met mooie, handige, lekkere en vooral duurzame producten. Onze klanten waarderen de mogelijkheid om de kerstpakketten zelf te kunnen samenstellen op basis van hun voorkeuren, maar ook bijvoorbeeld een bepaald thema. Denk hierbij aan thema’s zoals circulair en vitaliteit.

Alternatieven voor een kerstpakket

More Than Gifts stelt ieder jaar een unieke selectie aan duurzame kerstpakketten samen, maar heeft veel meer te bieden., Naast onze duurzame kerstpakketten bieden wij namelijk een aantal unieke kerstconcepten aan. Zo kun je kiezen voor een fysieke kerstmarkt op locatie, maar hebben wij ook diverse digitale concepten, zoals onze online keuze webshop, de virtuele wintermarkt en de kerstcadeau selectie.

Meest gestelde vragen over duurzame kerstpakketten

Wat is de gemiddelde waarde van een duurzaam kerstpakket?

De gemiddelde waarde van een kerstpakket lag vorig jaar rond de 50 euro. Hierbij zien wij uitschieters naar pakketten boven de honderd euro. More Than Gifts biedt duurzame kerstpakketten in allerlei waardes, soorten en maten aan, daarnaast kunnen we samen met een klant een kerstpakket volledig op maat maken.

Is een kerstpakket nog van deze tijd?

Een kerstpakket is absoluut nog van deze tijd. Er zijn nog steeds enorm veel bedrijven die interesse tonen in een kerstpakket. De inhoud van het kerstpakket wordt wel steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven richten zich op duurzaamheid en hun medewerkers hechten hier veel waarde aan.

Wat zit er vaak in een kerstpakket?

Een kerstpakket heeft vaak één hoofdgeschenk, zoals een duurzame plaid, een recyclebare rugzak of bijvoorbeeld een serveerplank. Hierbij hebben bedrijven de keuze uit verschillende hoofdgeschenken per pakket. Het pakket wordt vervolgens aangevuld met lekkernijen en handige gadgets.

Wat geven bedrijven gemiddeld uit aan kerstpakketten?

De gemiddelde waarde varieert enorm per grootte, maar de gemiddelde waarde ligt rond de 50 euro.

Wat mag er niet ontbreken in een duurzame kerstpakket?

Wat willen medewerkers graag in hun kerstpakket hebben? Het allerbelangrijkste aan een kerstpakket is het persoonlijke aspect. Onze pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijke kaart. Werknemers waarderen pakketten met duurzame en verantwoorde producten, maar geven daarnaast de voorkeur aan iets praktisch waar ze ook echt iets mee kunnen.

Wat zijn de populairste kerstpakketten thema’s van 2024?

De populairste kerstpakketten thema’s van 2024 zijn duurzaamheid, sociaal en biologisch.

Vergelijkbare berichten