Dag van de Leraar geschenk 2024

Dag van de Leraar geschenken 2024

Op zaterdag 5 oktober vieren we de Dag van de Leraar, een speciale dag waarop we alle leerkrachten, juffen en meesters in het zonnetje zetten voor hun toewijding en inzet met een leuk Dag van de Leraar geschenk. Dag in, dag uit staan ze voor de klas om leerlingen te begeleiden, te inspireren en te ondersteunen in hun leerproces. Dit landelijke initiatief biedt een mooie gelegenheid om je waardering te tonen met een attent gebaar. Of je nu op zoek bent naar een kleine attentie of iets anders, wij hebben voor elk budget een passend geschenk.

1. De Mini Moviebox

Wat is een betere manier om leerkrachten te bedanken dan met een welverdiend moment van ontspanning. Dit unieke Dag van de Leraar cadeau is perfect voor een ontspannen filmavond thuis. Met Pathé Thuis haal je het beste uit de bioscoop als eerste in huis, met toegang tot zowel de grootste blockbusters als bekroonde art house films. Natuurlijk mag iets lekkers niet ontbreken. Maak heerlijke limonade met de Bolero sachet en geniet van een bak popcorn op de bank. Een geweldig Dag van de Leraar geschenk om je waardering te tonen.

2. Mini Rechargebox

Op zoek naar een manier om de leraar een moment van rust te geven? Deze zorgvuldig samengestelde box is gevuld met alles wat je nodig hebt om even op te laden en te genieten van een moment voor jezelf. In de box vind je onder andere de Rituals Soap Bar en Shampoo die zorgen voor een verfrissende ervaring en zachte verzorging. Daarnaast zit er Bolero Multivitamin poeder in waarmee je gemakkelijk een verfrissend, suikervrij drankje maakt. De lolly’s in de box zijn volledig suikervrij, glutenvrij en vegan en worden gemaakt met natuurlijke smaakstoffen uit groente, fruit en kruiden. Dus je geeft met de Mini Rechargebox niet alleen heerlijke lekkernijen, maar ook een moment om op adem te komen en met hernieuwde energie weer verder te gaan.

Bedankje leraar

3. Mini Grow & Go Box

Deze Mini Grow & Go box is het ideale bedankje voor leerkrachten. Met de Baza keuken-/bureautuintje bosaardbei uit de box kan je eenvoudig je eigen verse aardbeitjes kweken. Dit kleine tuintje past gemakkelijk op een bureau of vensterbank. Voeg de aardbeien toe aan yoghurt of kwark en je hebt in een handomdraai een gezond ontbijt of lunch. Deze maaltijd neem je vervolgens gemakkelijk mee naar school in de Rosti Metal Lunchpot. Dankzij de gescheiden compartimenten van deze lunchpot blijft de muesli lekker krokant bovenop de yoghurt. Een doordacht cadeau dat zowel gezond als praktisch is voor iedere leerkracht

cadeau voor docent

4. Mini ‘Goud Waard’ Box

Ben je op zoek naar een bijzonder en betekenisvol geschenk voor de Dag van de Leraar? Dan is de ‘Goud Waard’ box een uitstekende keuze. Deze box is niet alleen een feest voor het oog, maar ook een warm gebaar dat leerkrachten gegarandeerd zal laten glimlachen. De box bevat een crumble stroopwafel, bedekt met een laagje chocolade en gouden decoratie, en een heerlijke thee die perfect is om even tot rust te komen na een drukke dag. Daarnaast zitten er hartvormige chocolaatjes in met gouden verpakking die het geschenk compleet maken.

Wat deze box extra bijzonder maakt is dat de verpakkingswerkzaamheden worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Door deze box te kiezen, steun je niet alleen leerkrachten, maar ook een waardevol maatschappelijk initiatief.

Ben je er nog niet uit of op zoek naar andere Dag van de Leraar geschenken? Neem een kijkje in onze webshop, hier vind je nog meer leuke geschenken voor de Dag van de Leraar. Onze specialisten staan ook klaar om je te voorzien van advies op maat. Neem direct contact op via +31 (0) 880273600 of stuur een mailtje naar [email protected].

Vergelijkbare berichten