Meer dan een kerstpakket

Bij More Than Gifts geloven we dat een kerstpakket veel meer kan zijn dan een traditioneel geschenk. Het is een kans om een blijvende indruk achter te laten, een gevoel van waardering te verspreiden en tegelijkertijd een positieve impact op de wereld te maken. Ons team bij More Than Gifts is gepassioneerd over het samenstellen van de meest originele kerstpakketten, waarbij creativiteit en enthousiasme voorop staan. Elk seizoen brengen we een frisse benadering en besteden we veel aandacht aan de details om ervoor te zorgen dat onze pakketten zowel uniek als betekenisvol zijn. In deze blog duiken we in de leukste trends van dit jaar die onze kerstpakketten uniek maken.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid is een kernwaarde in onze aanpak. Wij geloven dat de juiste partnerschappen de sleutel zijn tot het bereiken van echte maatschappelijke impact. Daarom kiezen we bewust voor leveranciers die onze waarden delen en zich inzetten voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Door samen te werken met deze partners kunnen we pakketten creëren die niet alleen een feestelijke ervaring bieden, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Zo bevatten de pakketten onder andere biologische en zero-waste producten. Om volledig in lijn te zijn met onze milieuvriendelijke aanpak, worden de pakketten CO2-neutraal geleverd.

Goedgevuld en multifunctioneel

Maar duurzaamheid is niet de enige focus, multifunctionele geschenken spelen ook een belangrijke rol in onze pakketten. We weten dat mensen blij worden van geschenken die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en veelzijdigheid. Daarom kiezen we voor geschenken die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan de teddy poef in het Winter Wonderland kerstpakket. Deze poef kan je gebruiken om spullen in op te bergen, maar hij is ook sterk genoeg om op te zitten. Of het multi pillow in het Winter Pillow pakket. Dit kussen kan worden gebruikt als verwarmer voor je handen of voeten, of als stijlvol kussen op je bank of stoel.

Ontdek onze verrassende en veelzijdige pakketten van 2024:

Outdoor Elements kerstpakket

Outdoor Elements

Dit kerstpakket is een must-have voor de avontuurlijke collega die houdt van duurzaamheid en genieten in de buitenlucht! Het hoofdcadeau, de Jens Living – To Cool To Sit, is een extra hoge en robuuste koeltas gemaakt van 10 gerecycleerde petflessen. Deze eco-vriendelijke tas is niet alleen perfect voor het koel houden van je lekkernijen, maar ook sterk genoeg om als zitplaats te dienen. Bovendien is hij volledig opvouwbaar, waardoor hij eenvoudig op te bergen of mee te nemen is.

Binnenin deze tas ontdekken je collega’s allerlei lekkernijen zoals een lekkere notenmix, groene pesto en koekjes! De Gusta Motivation fles moedigt aan om genoeg water te drinken met inspirerende quotes, en kan natuurlijk afgewisseld worden met de verfrissende limonade.

Winter Pillow kerstpakket

Winter Pillow

Breng warmte en gezelligheid deze winter met ons unieke kerstpakket: Winter Pillow. Dit seizoen draait alles om comfort, warmte en duurzaamheid. Het veelzijdige kussen in het pakket is gemaakt van gerecyclede petflessen. Je kan het kussen gebruiken als verwarmer voor je handen of voeten. Maar je kan het kussen ook gebruiken als gezellig stoelkussen of leg het stijlvol op je bank.

Maar dat is niet alles. Voor elk Winter Pillow pakket doen we een donatie aan het Leger des Heils voor hun Soep Fiets en aan de Voedselbank Nederland, zodat ook anderen een warme winter ervaren. Met het Winter Pillow pakket geef je niet alleen een warm en praktisch cadeau, maar steun je ook belangrijke goede doelen. Een perfect gebaar van waardering met een positieve impact.

Vergelijkbare berichten